Afdrukken

Sinds twintig jaar is de Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie en Implantologie het adres voor gespecialiseerde zorg voor ernstige tandvleesproblemen in stedendriehoek Apeldoorn - Zutphen - Deventer. De eerste tien jaar was de praktijk gevestigd in het Juliana ziekenhuis in Apeldoorn. Nu werken wij alweer bijna tien jaar in ons pand aan de Bandalaan.

"Wij streven naar een goed gebit op een gezonde basis". Daarin is meteen zowel ons motto en als ook onze visie in een zin gevangen! Wij zetten ons al team volledig in om samen met u dit doel te verwezenlijken.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze patiënten tevreden zijn over de behandelingen en het bereikte resultaat. Wij willen graag dat u (waar mogelijk) levenslang uw eigen tanden en kiezen kunt behouden. Als klein team werken wij goed en nauw samen, met elkaar en met onze patiënten om dit te bereiken. Daarnaast zetten wij ons volledig in om u deskundig en zorgvuldig te behandelen. Wij werken secuur en nemen ook graag de tijd om voor u en met u een lange termijnvisie te ontwikkelen wat resulteert in een behandelplan op maat. Samenwerken is niet alleen essentieel maar ook noodzakelijk om ervoor zorgen dat de gezondheid van uw mond weer zo optimaal mogelijk wordt.

Ook mogen we erg trots zijn op het resultaat van ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek. Uit alle ingevulde vragenlijsten (347) blijkt enorm veel waardering voor ons werk. Hartelijk dank voor het mooie rapportcijfer!