U kunt bij ons ook terecht voor een klikgebit; dit is een kunstgebit op implantaten waarop uw loszittende kunstgebit vastgeklikt kan worden.

Een klikgebit zit stevig vast, dit kan vele voordelen hebben, maar er zijn natuurlijk ook enkele nadelen. Wij adviseren u graag of een klikgebit iets voor u is. Voor het maken van een afspraak en het inwinnen van advies hierover heeft u geen verwijzing nodig, u kunt direct contact opnemen met onze kliniek.

Veel mensen kiezen voor een klikgebit omdat het stevig vastzit. Dit voordeel zult u vooral ervaren wanneer u eet, praat en lacht, want met een vastzittend kunstgebit zult u zich hierin zeker voelen... een ander voordeel is dat op de plaats waar de implantaten geplaatst zijn uw kaak niet meer zal slinken. Dit betekent dat u niet van tijd tot tijd uw gebit opnieuw op maat hoeft te laten maken. Wel is goed poetsen van groter belang dan bij een loszittend kunstgebit.  Wij geven u altijd goede uitleg en poetsinstructies wanneer wij een klikgebit voor u maken en u bent ten alle tijde welkom in onze kliniek voor nazorg of onderhoud aan uw prothese.

Wij werken voor het vervaardigen van uw nieuwe prothese of het omvormen van uw bestaande kunstgebit samen met ervaren tandprothetici.  In onze kliniek staat een goed gebit op een gezonde basis centraal. Of het nu om uw eigen tanden en kiezen gaat of om uw nieuwe kunstgebit. Wij streven hierbij naar optimale tevredenheid van onze patiënten.