Afspraak maken

Voor het maken van een eerste afspraak heeft u een verwijsbrief van uw tandarts of mondhygiënist nodig.

Als uw tandarts of mondhygiëniste de verwijsbrief direct aan ons toestuurt, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een intakegesprek.

Als u de verwijsbrief heeft meegekregen dan kunt u ook zelf contact met ons opnemen voor het maken van de eerste afspraak. Hiervoor belt u met onze balie op: 055 - 57 67 167. Wij streven ernaar om binnen vier weken een eerste afspraak te kunnen inplannen. Wij heten u van harte welkom!

U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor een second opinion. In dit geval heeft u geen verwijzing nodig en kunt u zelf met ons contact opnemen. Wij denken graag met u mee en beantwoorden uw vragen.

 

Afspraak wijzigen of annuleren

Het wijzigen of afzeggen van uw afspraak dient tenminste twee werkdagen van tevoren te geschieden (oftewel binnen 48 uur vóór de aanvang van uw afspraak, exclusief het weekeinde). Het wijzigen van een afspraak kan uitsluitend telefonisch. Afzeggen mag u ook per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dit is met name van belang omdat wij op vrijdag gesloten zijn. Wij bellen u dan voor het maken van een nieuwe afspraak terug.

Helaas komt het voor dat mensen niet verschijnen op een geplande afspraak. Bedenkt u alstublieft dat de tijd die wij voor u reserveren kostbaar is. Laat het ons daarom alstublieft tijdig weten wanneer u verhinderd bent, zodat wij aan een andere patiënt de voor u gereserveerde behandeltijd kunnen aanbieden.

Wij verlenen in onze praktijk graag extra service en sturen u daarom als het kan een sms- bericht om u aan uw afspraak te herinneren. Aan deze extra service kunt u echter geen rechten ontlenen. Het niet of niet op tijd ontvangen van deze afspraakherinnering betekent niet dat u uw afspraak niet hoeft na te komen. U bent zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraken. Bij niet tijdig afgezegde afspraken of niet nagekomen afspraken zonder bericht, behouden wij ons het recht voor de gereserveerde behandeltijd bij u in rekening te brengen met €10 per 10 min gereserveerde behandeltijd.