Afdrukken

Welkom bij de Apeldoornse Kliniek voor Parodontologie en Implantologie...

Wij zijn een kleinschalige verwijspraktijk. De parodontologen werkzaam in onze kliniek zijn ervaren, deskundige tandartsen, erkend door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP). Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van ernstige tandvleesproblemen, orale implantologie en esthetische tandheelkunde. Als u een verwijsbrief van uw tandarts heeft, kunt u direct bij ons een afspraak maken .

Als u de klachten, die op deze website beschreven staan herkent maar u wordt hier niet voor behandeld, dan kunt u dit met uw tandarts bespreken. In geval van ernstige parodontale problemen kunt u ook zelf om een verwijzing naar onze kliniek vragen. Ook uw mondhygiënist kan u, zo nodig in overleg met uw tandarts, naar ons doorverwijzen.

Daarnaast bent u, ook zonder verwijzing, altijd welkom voor een 'second opinion'.

Voor een klikgebit hebt u, als u geen tandarts hebt, ook geen verwijzing nodig.

Actueel

Na bijna 50 jaar in het vak is het tijd voor Richard Driessen om het stokje over te dragen...

Een overname is altijd een puzzel. Hoewel loslaten niet makkelijk is zijn wij trots op deze volgende fase van de AKPI. De stukjes passen precies in elkaar. We blijven met ons vertrouwde team voor u klaar staan zoals u van ons gewend bent. De praktijk zal per 22 augustus voortgezet worden door dr. Spiros Paraskevas.

Spiros Paraskevas behaalde in 1993 zijn tandartsdiploma aan de Dental School of the National and Kapodistrian University of Athens. Daarna werkte hij drie jaar als algemeen practicus in Griekenland. In 1996 kwam Spiros naar Nederland en volgde hier de driejarige opleiding tot parodontoloog aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Tussen 1998 en 2003 heeft hij al bij ons gewerkt (toen nog op de locatie Julianaziekenhuis). Van 1999 tot 2002 was hij docent aan de opleiding Parodontologie in Nijmegen. In 2006 promoveerde aan het ACTA, waar hij tot heden verbonden was als universitair docent aan de afdeling Parodontologie. Daarnaast werkt hij in verschillende parodontologiepraktijken in Nederland en is nu toe aan een eigen praktijk.

Richard en Spiros hebben elkaar leren kennen tijdens de opleiding van Spiros tot parodontoloog. Leuker nog; Richard was toen als docent werkzaam aan de Master of Science opleiding Parodontologie en heeft zodoende Spiros zelf mee opgeleid. Ze kennen elkaar dus niet alleen goed maar ze hebben ook dezelfde achtergrond en visie op het vak.

Openingstijden

Maandag 08:00 uur  tot 17:00 uur
Dinsdag 08:00 uur  tot 17:00 uur
Woensdag gesloten    
Donderdag 08:00 uur  tot 17:00 uur
Vrijdag 08:00 uur  tot 17:00 uur

Vactures

Ben jij een tandartsassistent en/of preventieassistent of ken je er een? Kijk dan hier naar onze vacature(s)!